Laevo Exoskeletons

Laevo exoskeletten zijn draagbare werk exoskeletten voor borst- en rugondersteuning, die de lichamelijke belasting verminderen en zich aanpassen aan elke werkhouding. Het belangrijkste doel van Laevo is om mensen langer en comfortabeler te laten werken en met meer energie naar huis te laten gaan.

Laevo exoskeletten bestaan uit meerdere energieopslaande veersystemen die elke keer dat je buigt energie opslaan. Zonder de bewegingsvrijheid te beperken, wordt energie opgeslagen bij het naar beneden bewegen van de romp en teruggegeven bij het rechtop komen. Gebruikers ervaren minder inspanning en vermoeidheid bij het bukken en weer omhoog gaan.


Website van Laevo

Assortiment leavo exoskeletons

  • Laevo V2.5: De Laevo V2.5 is een draagbare borst- en rugsteun die zich aan elke houding aanpast. Wat kracht van de borst naar de dijen overbrengt. Door de hefboomwerking is de kracht op de borst 10 keer minder dan wat je rug- en rugspieren moeten verduren. 
  • Leavo FLEX: De Laevo FLEX heeft een 2x hoger piekondersteuningskoppel en 3x meer energieteruggave dan de Laevo V2.5. Dit exoskelet is flexibel, comfortabel en persoonlijk. Het biedt krachtige ondersteuning en is geschikt voor elke werknemer, alle lichaamsvormen en vele werkomgevingen.