Partners

ExoDevo wil graag dat het exoskelet voor meer mensen kan worden ingezet. Dit doel kan niet alleen behalen worden. Daarom met behulp van de partners kan er een volgende stap gemaakt worden in de wereld van exoskeletten! 

Walk on logo

Stichting Walk On

Stichting Walk On is opgericht in maart 2016 en zet zich in om mensen met een dwarslaesie weer te laten lopen. De focus ligt nu op een medisch exoskelet. Jammer genoeg wordt een medisch exoskelet nog niet vergoed door de Nederlandse zorgverzekeraar. Met het aangeschafte medisch exoskelet zal ik (Dennie Jager), als pionier in Nederland mij inzetten om met de hulp van een onderzoeksteam aan te tonen dat een medisch exoskelet wel bevordelijk is voor de gezondheid van iemand met een dwarslaesie. 

Website Stichting Walk On

Health 2 Work

Health2Work

Health2Work is één van de grootste spelers op het gebied van ergonomie in Nederland met als doel het adviseren over en verzorgen van gezonde en efficiënte werkomgevingen. Bij Health2Work gaat het altijd over gezond en efficiënt werken en volop energie hebben om in je werkomgeving optimaal te presteren. Daardoor krijg je zin in de volgende werkdag, waarbij Health2Work jou voorziet van de juiste materialen en de juiste sfeer. Een oplossing voor iedereen, in elke werkomgeving en in elke levensfase.

Website Health2Work

Pre-Tec

PRE-TEC eXOSKELETONS

Pre-Tec is een bedrijf dat zich richt op innovatieve en ergonomische oplossingen voor fysiek zware werkzaamheden. Met een team van technisch -en ergonomisch deskundigen laten zij werkend Nederland en België kennismaken met exoskeletten en braces. Het huidige portfolio bestaat uit de PAEXO  Back, PAEXO Shoulder,  PAEXO  Neck,  PAEXO  Soft Back,  PAEXO Thumb,  PAEXO Wrist. Door gebruik te maken van deze hulpmiddelen bieden ze fysiek zware beroepen verlichting en geven we persoonlijk advies over welke oplossing het beste bij uw wensen past. 

Website Pre-Tec