Partners

ExoDevo wil graag dat het exoskelet voor meer mensen kan worden ingezet. Dit doel kan niet alleen behalen worden. Daarom met behulp van de partners kan er een volgende stap gemaakt worden in de wereld van exoskeletten! 

Logo Stichting Walk On

Stichting Walk On

Stichting Walk On is opgericht in maart 2016 en zet zich in om mensen met een dwarslaesie weer te laten lopen. De focus ligt nu op een medisch exoskelet. Jammer genoeg wordt een medisch exoskelet nog niet vergoed door de Nederlandse zorgverzekeraar. Met het aangeschafte medisch exoskelet zal ik (Dennie Jager), als pionier in Nederland mij inzetten om met de hulp van een onderzoeksteam aan te tonen dat een medisch exoskelet wel bevordelijk is voor de gezondheid van iemand met een dwarslaesie. 

Website Stichting Walk On

Logo Health 2 Work

Health2Work

Health2Work is één van de grootste spelers op het gebied van ergonomie in Nederland met als doel het adviseren over en verzorgen van gezonde en efficiënte werkomgevingen. Bij Health2Work gaat het altijd over gezond en efficiënt werken en volop energie hebben om in je werkomgeving optimaal te presteren. Daardoor krijg je zin in de volgende werkdag, waarbij Health2Work jou voorziet van de juiste materialen en de juiste sfeer. Een oplossing voor iedereen, in elke werkomgeving en in elke levensfase.

Website Health2Work

Logo Pre-Tec

PRE-TEC eXOSKELETONS

Pre-Tec is een bedrijf dat zich richt op innovatieve en ergonomische oplossingen voor fysiek zware werkzaamheden. Met een team van technisch -en ergonomisch deskundigen laten zij werkend Nederland en België kennismaken met exoskeletten en braces. Het huidige portfolio bestaat uit de PAEXO  Back, PAEXO Shoulder,  PAEXO  Neck,  PAEXO  Soft Back,  PAEXO Thumb,  PAEXO Wrist. Door gebruik te maken van deze hulpmiddelen bieden ze fysiek zware beroepen verlichting en geven we persoonlijk advies over welke oplossing het beste bij uw wensen past. 

Website Pre-Tec

Logo Kinese Fysiotherapeuten

Kinese Fysiotherapeuten

Kinese Fysiotherapeuten, uw partner in gezondheid en welzijn. Bij Kinese zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige fysiotherapeutische zorg en streven we ernaar om samen te werken met partners die dezelfde passie voor gezondheid delen.

Onze 6 praktijken, gevestigd in Appingedam, Nieuwolda, Delfzijl, Holwierde, Wagenborgen en Woldendorp, worden geleid door een team van ervaren en deskundige fysiotherapeuten. Met een holistische benadering van gezondheid richten zij zich niet alleen op het behandelen van symptomen, maar ook op het identificeren en aanpakken van de onderliggende oorzaken van klachten

Website Kinese fysiotherapeuten

ChiCoN

Chirurgen Coöperatie Noord Nederland is een samenwerking tussen chirurgen werkzaam voor Treant (Emmen, Hoogeveen en Stadskanaal) en Wilhelmina Ziekenhuis Assen. Onze chirurgen zetten zich elke dag in voor kwalitatief hoogwaardige chirurgische zorg voor patiënten in Drenthe en Zuidoost-Groningen.

Website ChiCoN

Logo Beweegcentrum Winschoten

Beweegcentrum Winschoten

Beweegcentrum Winschoten biedt een uitgebreid scala aan fysiotherapeutische diensten, variërend van traditionele fysiotherapie tot gespecialiseerde zorg zoals sportfysiotherapie, manuele therapie en kinderfysiotherapie. Onze ervaren professionals streven naar zorg op maat, gericht op uw specifieke behoeften en klachten. Of het nu gaat om chronische rugpijn, diabetes, reuma of revalidatie na een medische ingreep, wij zijn er om u te ondersteunen.

Website Beweegcentrum Winschoten

Logo Lifeward

LifeWard

Bij Lifeward ligt de missie in het voortdurend stimuleren van innovatie om het leven van mensen met fysieke beperkingen of handicaps te transformeren. We zijn vastberaden om grensverleggende oplossingen te leveren die individuen in staat stellen om te doen wat ze graag willen doen.

Als mondiale voortrekker in het ontwikkelen van levensveranderende oplossingen omvat ons portfolio baanbrekende producten zoals het ReWalk Exoskelet, de ReStore Exo-Suit, de MYOLYN FES-fietsen en onze nieuwste toevoeging, de AlterG Anti-Gravity-systemen.

Website Lifeward

Logo Stevast

SteVast

Stevast Techniek, opgericht in 2015 door Roy Stevens, heeft een opmerkelijke groei doorgemaakt sinds haar oprichting. Ons fundament berust op het naleven van afspraken en eerlijkheid, met een sterke geloof in het belang van lange termijn relaties. We streven voortdurend naar de optimale oplossing voor onze klanten.

Als toonaangevende totaalleverancier in de techniek, gericht op Noord- en Oost-Nederland, onderhouden wij directe communicatielijnen met zowel onze medewerkers als opdrachtgevers. Onze regionale aanwezigheid en snelle reactievermogen zijn van essentieel belang. Door onze transparante werkwijze creëren we een efficiënte en plezierige werkomgeving. Dankzij ons gespecialiseerde personeel en directe communicatielijnen zijn we altijd in staat om een passende oplossing te bieden.

Website Stevast

Logo PSQ Zorgconsultancy

PSQ Zorgconsultancy

Samenwerken tussen zorgprofessionals is noodzakelijk om goede zorg te bieden aan patiënten. Voor effectieve en efficiënte zorg zijn verschillende expertises nodig. Hiervoor moet afstemming plaatsvinden binnen zowel monodisciplinaire als multidisciplinaire samenwerkingsverbanden en ook tussen organisaties.

PSQ biedt kennis over bedrijfskundige en juridische mogelijkheden van samenwerkingsverbanden met ervaring van trajectbegeleiding om te komen tot een (nieuwe) vormen van samenwerking.

Website PSQ Zorgconsultancy

Logo Marlene Magerl

Marlene Magerl Work & Health Consulting

Marlene zal je coachen op een wetenschappelijk onderbouwde, pragmatische en praktische manier. Als ervaringsdeskundige is Marlene bekend met de uitdagingen die verantwoordelijke posities met zich meebrengen voor de geestelijke gezondheid, zowel op het gebied van familie, onderzoek als professioneel leven. Deze ervaringen hebben Marlene uiteindelijk ertoe gebracht om een geestelijke gezondheidscoach te worden.

Ontdek de kern van je moeilijkheden: Marlene zal aan je zijde staan met empathie en expertise.

Website Marlene Magerl Work & Health Consulting