Op zoek naar een inspirerende spreker voor uw(online) bijeenkomst?

Op zaterdagavond 18 oktober 2014 reed ik (Dennie Jager) op mijn brommer naar huis. Het bijbaantje in de bloemen zat erop. Ik was van plan om op stap te gaan met de jongens. Had zin in de zaterdagavond, zin in het leven. Ik was bijna thuis toen ik in straatje van rechts de koplampen van een auto zag. Ik kon er nog gemakkelijk voorlangs, maar keek toch over mijn schouder. Daardoor veranderde ik van richting, knalde tegen een stoep, vloog over mijn stuur en zo met mijn lichaam tegen een kastje van een provider. Al snel werd mij verteld dat ik een dwarslaesie had. En dat leven op dat moment er heel anders uit ging zien voor mij.

Ze zeggen dat je na zo'n crash drie dingen moet doen: accepteren, ermee leren omgaan en doelen stellen. Maar accepteren, dat kan ik niet. Ik heb maar één doel: ik wil weer lopen. Wat mogelijk is! Je googlet je suf, opzoek naar een oplossing. Gelukkig zijn er hoopvolle onderzoeken gaande naar herstel van een dwarslaesie. Maar dat kan nog een poosje duren. Er is een alternatief om te kunnen lopen, namelijk een exoskelet. Een robotpak wat voor jou loopt.

Wat kunt u verwachten?

Ik heb inmiddels al een aantal jaren ervaring opgedaan in het geven van lezingen. Van ongeluk tot nu, maar ook de prestaties die ik heb neergezet, zoals:

  • Winnaar van de Rabobank Ondernemersprijs 2021'
  • Finalist van de 'Innovatiefste Studenten van Nederland 2021'
  • Spreker op meerdere Nederlandse onderwijsinstellingen
  • Spreker op het (online) 'International Student Congress Of Medical Sciences 2020'
  • Spreker op het 'TEDxYouth Groningen 2020'


Heeft u interesse in een lezing of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via +31 (0)6-31644529

Boek mij voor een lezing:
Youtube video